PINGO ULTRA SOFT WIPES WITH ALOE VERA X 80

 
 
Letrat e lagura Pingo pa përmbajtje alkooli dhe me aloe vera pastrojnë, hidratojnë dhe freskojnë lëkurën e bebes. Materiali i butë i letrave të lagura të cilat janë të testuara dermatologjikisht lë një ndjesi pastërtie dhe freskie në lëkurën e bebes duke siguruar hidratim gjatë gjithë kohës. Rekomandohet të përdoren si në fytyrë ashtu dhe në duar.
Informacione të tjera
Mbajeni larg fëmijëve.
Ruajeni në vend të freskët dhe të thatë dhe larg burimeve të nxehtësisë.
Të testuara dermatologjikisht.
Përbërësit
Locion me bazë ujë, poliprolien, celulozë e rigjeneruar, aromë
Ujë, Acid citrik,Vaj kastori i hidrogjenuar PEG-40, Citrat natriumi, Kaprilat Sorbitan, Benzoat natriumi, EDTA dinatriumi, BIS-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 Dimetikon, Parfum, Gomë ksantani, Trigliceride kaprilike/kaprik