Sanavita Spray Kundër Pickimit Të Insekteve 100 ML

 
 
Spraji Sanavita është një locion kundër insekteve dhe mushkonjave, pa gaz i bazuar ne DEET 9%. Locioni përmban esencë Ditronela e cila I jep aromë të këndshme lëkurës dhe njëkohësisht mbron në mënyrë efektive nga pickimi i insekteve. I testuar dermatologjikisht.       
Udhëzime për përdorim
Spërkatni trupin kundër insekteve dhe masazhoni butësisht duke shmangur kontaktin me sytë dhe mukozën. Rekomandohen 2 aplikime në ditë. 
Paralajmërime
Nuk rekomandohet përdorimi për fëmijë nën 3 vjeç.