Rrjeti Ditë e Natë!


“Ditë e Natë” është një rrjet farmaceutik i krijuar në vitin 2015 me vendndodhje në Tiranë dhe në qytete të tjera si: Shkodër, Lezhë, Durrës, Elbasan, Korçë, Vlorë. Rrjeti “Ditë e Natë” përbëhet aktualisht nga 65 farmaci të shpërndara në të gjithë vendin dhe është duke u zgjeruar çdo ditë për të ardhur pranë jush me produktet më të mira.

Në rrjetin tonë të famacive, ju do të shërbeheni me profesionalizëm nga një staf i dedikuar, i përgatitur për t’i shërbyer çdo pyetjeje që keni lidhur jo vetëm me shëndetin tuaj, por edhe të gjithë familjes.

Gama e gjerë e produkteve, nga medikamentet, e deri tek përkujdesi personal për flokët, lëkurën, linjat e dedikuara për fëmijët, ju japin mundësinë e gjetjes së zgjidhjeve të të gjitha sfidave që mund t’ju dalin…ndaj ne jemi Kudo, për të gjithë familjen!

Me eksperiencën tonë, punën tonë të përditshme, impenjohemi për të garantuar cilësia dhe siguri të produkteve tona. Zbuloni më poshtë, farmacinë më pranë jush në Tiranë, Durrës, Shkodër, Lezhë, Vlorë dhe Elbasan.

DURRËS

Ditë e Natë ndodhet me 4 farmacitë e saj në qytetin e Durrësit. Me poshtë mund te merrni më shumë informacion mbi vendodhjet e tyre, çfarë ofrojnë, etj.

LEZHË

Ditë e Natë ndodhet me farmacinë e saj në qytetin e Lezhës. Më poshtë mund të merrni më shumë informacion mbi vendodhjet, çfarë ofron, etj.

SHKODËR

Ditë e Natë ndodhet me 4 farmacitë e saj në qytetin e Shkodrës. Më poshtë mund të merrni më shumë informacion mbi vendodhjen, çfarë ofron, etj.

TIRANË

Ditë e Natë ndodhet me 42 farmacitë e saj në qytetin e Tiranës. Më poshtë mund të merrni më shumë informacion mbi vendodhjet e tyre, cfarë ofrojnë etj.

VLORË

Ditë e Natë ndodhet me 2 farmacitë e saj në qytetin e Vlorës. Më poshtë mund të merrni më shumë informacion mbi vendodhjen, çfarë ofron, etj. 

ELBASAN

Ditë e Natë ndodhet me 2 farmacitë e saj në qytetin e Elbasanit. Më poshtë mund të merrni më shumë informacion mbi vendodhjen, çfarë ofron, etj.

FIER

Ditë e Natë ndodhet me 2 farmacitë e saj në qytetin e Fierit. Më poshtë mund të merrni më shumë informacion mbi vendodhjet e tyre, cfarë ofrojnë etj.

KORÇË

Ditë e Natë ndodhet me farmacinë e saj në qytetin e Korçës. Më poshtë mund të merrni më shumë informacion mbi vendodhjet, çfarë ofron, etj.

 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 001 - Ushtari i Panjohur
  Rruga "Luigj Gurakuqi"
  Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 002 - Zogu i Zi
  Zogu i Zi , Rruga "Asim Vokshi"
  1028 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 003 - Stadiumi Dinamo
  Rruga "Sulejman Delvina" 11
  1019 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 004 - Medreseja
  Rruga e Dibrës 6
  1002 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 005 - Ekonomiku
  Kulla Park Gate, Rruga e Elbasanit
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 006 - Xhamlliku
  Rruga "Qemal Stafa"
  Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 008 - Bulevardi Zogu I
  Bulevardi "Zogu I"
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 009 - 21 Dhjetori
  Rruga e Kavajës, Pallati 207
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 010 - Pediatria
  Zona Kadestrale 8130, Rruga "Kongresi i Manastirit"
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 011 - Lezhë
  Lagjja "Nënë Tereza", Rruga Kryesore, Zona Kadastrale Nr. 8632, Nr. Pasurie 13/66
  4501 Lezhë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 012 - Shkodër
  Perballë Spitalit Rajonal, Rruga "Kolë Heqimi"
  4002 Shkodër
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 013 - Inxhinieria e Ndërtimit
  Rruga "Muhamet Gjollesha", Pallati 52/2
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 014 - Globe
  Rruga e Kavajes , Nr.27 ,Ish parku i autobuzave
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 015 - Kafe Flora
  Pranë Kafe Flora, Rruga "Mine Peza" 1
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 016 - Astir 1
  Rruga "Teodor Keko", Nr. 3, Kashar
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 019 - Astir 2
  Rruga "Aleksandri i Madh", Nr. 1, Kashar
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 020 - Selvia
  Tek Selvia, Rruga "4 Dëshmorët", Nr.9
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 021 - Shkolla e Baletit
  Pranë shkollës së baletit, Rruga "Mihal Grameno"
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 023 - Rruga e Kosovarëve
  Pranë Hotel Dinasty, Rruga "Komuna e Parisit"
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 024 - Institut
  Rruga Kastriotët, Institut
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 025 - Kombinat
  Rruga "Amdi Ceno Imeri", Nr. 8, Kombinat
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 026 - Pallati me Shigjeta
  Pallati me shigjeta, Bulevardi "Bajram Curri"
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 027 - Yzberisht 1
  Rruga "3 Deshmorët", Kashar
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 028 - Komuna e Parisit
  Rruga "Hasan Alla", Selitë, Farkë
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 029 - Blloku
  Sheshi Wilson , Rruga "Sami Frashëri"
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 031 - Yzberisht 2
  Bulevardi i Ri, Rruga "Ëngjëll Mashi"
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 032 - Myslym Shyri
  Rruga "Islam Alla"
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 033 - Vlorë 1, Spitali
  Lagjja Partizani, Rruga "Ali Demi"
  9401 Vlorë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 034 - Durrës 1
  Rruga e Dëshmorëve
  2000 Durrës
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 035 - Durrës 2
  Rruga "Taulantia", Lagjja Nr. 1
  2000 Durrës
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 036 - Elbasan 1
  Rruga "Kozma Naska", Lagjja "Kongresi i Elbasanit", Nr. 3
  3000 Elbasan
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 037 - Komuna e Parisit 2
  Kompleksi Kika 2, Rruga "Tish Dahia"
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 038 - Vlorë, Bulevardi 1
  Rruga "Sadik Zotaj"
  Vlorë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 039 - Elbasan 2
  Lagjja "Kongresi i Elbasanit"
  3000 Elbasan
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 042 - Fier 2
  Rruga "Rauf Nallbani"
  9301 Fier
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 043 - Shkodër 2
  Rruga "Kolë Idromeno"
  4001 Shkodër
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 044 - Trush
  Lagjja Qendër, Trush
  4001 Shkodër
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 045 - Korçë 1
  Bulevardi "Gjergj Kastrioti"
  7002 Korçë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 046 - Durrës 3
  Lagjja 13 , Durrës
  2008 Durrës
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 047 - Fier 3
  Rruga "Jakov Xoxa"
  9300 Fier
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 051 - Yzberisht 3
  Rruga "Besim Alla"
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 052 - Astir 3
  Rruga "Teodor Keko"
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 054 - Shkodër 4
  Rruga "Marin Bicikemi"
  4001 Shkodër
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 055 - Durrës 4
  Rruga "Aleksander Goga"
  2009 Durrës
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 056 - Astir 4
  Astir, Unaza e Re
  1025 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 057 - Shkolla e Bashkuar
  Shkolla e Bashkuar
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 058 - Fier Rr. Ramiz Aranitasi
  Rruga "Ramiz Aranitasi"
  9301 Fier
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 061 - Ekspozita
  Kulla nr.2, Bulevardi "Gjergj Fishta"
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 062 - Qyteti Studenti
  Rruga Pjeter Budi
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 063 - Sheshi Shtraus
  Rruga Xhanfize Keko 25-15
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 064 - Laprakë 1
  Rruga: Dritan Hoxha
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 065 – Rr. Elbasanit
  Rruga e Elbasanit
  1010 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 066 - Fresku
  Rr: Muhamed Deliu, Fresku
  1062 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 070- Petro Nini
  Rruga Sami Frashëri
  1001 Tiranë
  Albania
 • Farmaci Ditë e Natë Nr. 071- Ish Parku i Autobusave
  Rruga e Kavajës
  1023 Tiranë
  Albania