HIPP UJE PER BEBE - 1.5 L

 
 
Ujë mineral për bebe i pakarbonuar me përmbajtje kripërash natyrale dhe përqindje të ulët të natriumit. I përshtatshëm për përgatitjen e formulës së qumështit, lëngjeve, çajrave si dhe për të shuar etjen. 
Udhëzime për përdorim
Uji mund të përdoret menjëherë pas hapjes. Sigurohuni që pas hapjes shishja të qëndrojë e pastër. Nëse shishja qëndron më shumë se 24 orë e hapur, rekomandohet që uji të vlohet përpara përdorimit. Të ruhet në temperaturë ambjenti dhe larg dritës.
Paralajmërime
Mos e përdorni nësë jeni alergjik ndaj ndonjërit prej përbërësve.
Informacione të tjera
Ujë i pakarbonuar.
Përmbajtje e ulët e natriumit.
Pa gluten.
Përbërësit
Natrium, Kalcium, Magnez, Fluor, Sulfat, Nitrat, Hidrogjen karbonat.