KANGAVITES COMPLETE MULTIVITAMIN & MINERAL X 60 TABLETS

 
 
Multivitamina e Solgar-it Kangavites Complete Multi Vitamin & Mineral Formula është një suplement ushqimor i avancuar i krijuar për fëmijë nga mosha 3 vjeç e lart. Suplementi përmban 14 vitamina, 11 minerale dhe elementë të tjerë. Është i pasuruar me Lecitinë, pluhur Karrote, Paprika, Luleshtrydhe, Mollë, Brokoli, Kajsi, Bioflavonoidë citral, Karotinoid dhe fruta Trëndafili të egër. Ai siguron lëndët ushqyese të nevojshme në sasitë e duhura për të plotësuar nevojat ushqyese të fëmijëve. Forcon imunitetin. Ka një efekt pozitiv në zhvillimin e fëmijëve. 
Udhëzime për përdorim
Doza e rekomanduar është 1 tabletë në ditë.